Har du hjertet ......

Pædagog og pædagogmedhjælper til den frie børnehave Fristedet

Vi har 2 ledige stillinger til pædagoger med åbne arme og bankende hjerter i vores vidunderlige børnehave. Vi søger pr. 1/8 både en uddannet pædagog og en pædagogmedhjælper. Der er som udgangspunkt tale om faste stillinger på 30-37 timer/uge.

Udelivet, musikken, kroppen og kreativiteten

Børnehaven Fristedet er en lille fri (privat) børnehave med ca. 45 børn. Vi bruger naturen og udelivet i hverdagen, ligesom musiske og kreative aktiviteter har høj vægt. Vi har til huse i dejlige bygninger med enestående udendørs faciliteter, bl.a. egen sø og skov. Ud over vores egen legeplads benytter vi os også af friluftsbygningerne ved langhuset ”NaturVærket” og den tilhørende båldal.

I det hele taget arbejder vi for, at

  • gøre børnene selvstændige og selvhjulpne
  • børnene bliver harmoniske og får styrket deres selvværd
  • børnene føler sig trygge
  • have en god omgangstone
  • sætte det gode forældresamarbejde i fokus

Som fri børnehave har vi en enestående mulighed for at indrette os på den måde, som vi finder bedst. Denne frihed er vi rigtig glade for, og den betyder, at der ikke behøver være langt fra idé til handling.

Om dig

Vi har en dygtig og velfungerende medarbejderstab, som har det rigtig godt sammen, og vi søger efter to kollegaer, som fremfor alt brænder for at være sammen med børn og give dem tryghed, nærvær og understøtte deres udvikling. Vi lægger vægt på, at du kan tage initiativer og være med til at præge dagligdagen. Derfor er det vigtigt for os, at få kollegaer

  • med godt humør og let til smil
  • med et positivt livssyn og arbejdsglæde
  • der er fleksible og omstillingsparate

Udeliv, kreativitet og fortælling er vigtige elementer i dagligdagen sammen med sang, rytmik og musik, og vi glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med inden for nogle af disse områder.

Osted

Børnehaven Fristedet er en del af er en del af den kombinerede skole OSTED, med både en friskole og en efterskole tilknyttet, og tilsammen er vi mere end 70 medarbejdere, der hver dag mødes i Osted for at lave fantastisk børnehave og skole. OSTED bygger på et grundtvig/koldsk værdigrundlag. Børnehaven har et tæt samarbejde med Osted Friskole og den tilhørende SFO.

Læs mere på www.ofe.dk  

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem de frie skolers foreninger og BUPL.

Ansættelse pr. 1. august 2022. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte børnehavens leder, Annette Andersen på 2860 2394, ligesom du kan aftale tid for et uforpligtende besøg. Ansøgning mærket ”Børnehaven Fristedet” sendes sammen med CV og relevante bilag/udtalelser på mail til: job@ofe.dk senest mandag den 5. juni. Samtalerne forventes afholdt i uge 23/24..

Mød de kommende kolleger

Her kan du se børnehaven og møde nogle af de ansatte.
Youtube Video