Verdens skønneste job

Børnehaveleder - genopslag

Pr. 1. april 2021

Fristedet er en mindre, privat børnehave med plads til 50 børn. Vi har til huse i dejlige bygninger med unikke udendørs faciliteter. Ud over vores egen legeplads benytter vi os også af friluftsbygningerne ved langhuset ”NaturVærket” og den tilhørende bål-dal med egen sø og skov.

Om børnehaven

Fristedet er et sted, hvor såvel børn som forældre og medarbejdere oplever, at de er en del af et trygt, anerkendende og forpligtende fællesskab, hvor alle har ejerskab til og ansvar for børnehaven. Børnehaven arbejder med pædagogiske læreplaner som sættes i spil i forhold til vores grundtvig/koldske værdigrundlag.

Fristedet har en dygtig, engageret og velfungerende medarbejderstab, Børnehaven har et tæt samarbejde med Osted Friskole hvor de fleste børn fortsætter skolegangen.

Læs mere på www.ofe.dk 

Om stillingen

Børnehaven Fristedet er en del af Osted Fri- og Efterskole. Som leder af børnehaven har man ansvar for den daglige drift ift. vagtplaner, tilrettelæggelse af arbejdet, personaleansvar, vikardækning og forældresamarbejde. Lederen vil ligeledes have det pædagogiske ansvar og vil samtidig indgå i det konkrete arbejde ”på gulvet” sammen med børnene.

Lederen af børnehaven refererer til skolens forstander, Per Krøis Kjærsgaard, og vil indgå i skolens ledelsesteam, som omfatter de øvrige afdelingsledere for hhv. friskole, efterskole, administration og SFO. Desuden deltager lederen i bestyrelsen for hele Osted Fri- og Efterskole. 

Stillingen er på fuld tid.

Om dig

Du er en imødekommende person og har let ved at skabe god kontakt til dine omgivelser. Du er struktureret, fagligt dygtig og har overblik. Udeliv, kreativitet og fortælling er vigtige elementer i vores dagligdag sammen med sang, rytmik og musik. Vi glæder os til at høre fra dig, hvordan du kan bidrage til den fortsatte udvikling af disse områder samt til medarbejdernes kompetencer.

  • går forrest i en travl hverdag med glade børn og engagerede medarbejdere
  • er udadvendt med et positivt livssyn og masser af arbejdsglæde
  • vil være med til at præge børnehavens fortsatte udvikling indenfor bl.a. udeliv
  • trives med afveksling mellem administrativt og pædagogisk arbejde; ”kontoret og stuen”
  • har en anerkendende tilgang til samarbejdet med forældre og skolens øvrige afdelinger
  • er fleksibel og omstillingsparat, gerne med ledelseserfaring

Har du erfaring fra det frivillige børne- og ungdomsarbejde, fx i spejder- eller idrætsorganisationer vil det være et ekstra plus.

Om Osted Fri- og Efterskole

Osted Fri- og Efterskole er en velfungerende grundtvig/koldsk organisation med vægt på høj faglighed og en stærk musisk/kreativ profil. Skolen har til huse i rummelige lokaler og har store og flotte udenomsarealer. Osted Fri- og Efterskole består af en friskole med ca. 215 elever, en efterskole med ca. 130 elever samt en børnehave med 50 børn.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte forstander Per Krøis Kjærsgaard på 2927 2559 for at høre mere om stillingen og evt. få en rundvisning. Du kan også læse mere om os på www.ofe.dk.

Ansøgning

Ansøgninger skal fremsendes elektronisk på job@ofe.dk – mærket ”Børnehaveleder - Fristedet”. Vedlæg meget gerne anbefalinger og udtalelser fra tidligere jobs.

Ansøgningsfrist: mandag d. 1. februar 2021 kl. 12. Samtaler forventes afholdt den 3. og 4. februar 2021. Tiltrædelse 1. april 2021.

Ansættelse sker i henhold til vilkår aftalt mellem BUPL og aftaleenheden ved frie grundskoler.